forbrukslånhjelpen.no | effektiv rente forbrukslån | forbrukslån til bil

Over ons


Uw thuisgevoel staat bij ons centraal!

VVMonlineEen bedrijfsruimte of woning geeft niet alleen een dak boven het hoofd, u moet zich er ook goed voelen. Een plaats waar u zich op u gemak voelt en de rust vindt die nodig is. Kortom u moet het ervaren als een fijne leefomgeving. Alleen dan voelt u zich er thuis en/of kan er comfortabel gewerkt. Dit proberen wij te allen tijde te bewerkstelligen. Wij gaan altijd opzoek naar de beste mogelijkheden en maken de keuze daardoor eenvoudiger.

 

Medewerkers

Onze medewerkers hebben de kennis van en affiniteit met de vastgoedmarkt. Dit is nodig om u op juiste wijze te kunnen helpen.
Met enerzijds onze kennis en anderzijds onze gedrevenheid zijn wij altijd voor u bezig. Om de ideale leefomgeving te vinden, om ons aanbod te vergroten en om de service te verlenen op het niveau dat wij nastreven.
Wij staan voor u klaar op werkdagen en bij calamiteiten zelfs 7 dagen per week.

Inspelen vergrijzing

vvmonlineNederland is aan het vergrijzen, maar het aantal mensen dat zich aanmeldt bij een verzorgingstehuis neemt af. Mensen willen zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, helaas is het lastig de maandelijkse lasten blijven betalen.

De zogenaamde kangoeroewoningen bieden uitkomst.Een kangoeroewoning is een combinatie van twee woningen. Ieder zelfstandig maar met elkaar verbonden door een gezamenlijke entree. Deze woningen zijn ideaal voor meerdere (2) huishoudens. Zo kan er een zorgrelatie worden opgezet. Een goed alternatief  voor de 55+ woning dan wel een verzorgingshuis, maar ook voor verzorg relaties met kinderen die bijvoorbeeld aanvullende zorg nodig hebben.

De VVM gaat actief om met deze trend, door te werken aan kangoeroewoningen. Heeft u interesse voor een soortgelijke oplossing, geef het aan ons door. Dan blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Behoefte aan flexwerk

Wij spelen in op de trends van vandaag en morgen. Zo werken wij aan oplossingen met flexplekken of een combinatie van vaste- en flexwerkplekken.
Bent u opzoek naar een werkplek, maar bent u niet geïnteresseerd in het huren of kopen van een bedrijfsruimte. Dan is een flexplek wellicht de oplossing voor u.
Momenteel is de VVM aan het inventariseren welke panden interessant zijn en wordt er gewerkt aan de ontwikkelplannen. Heeft u behoefte aan een flexplek, geef dit alvast door. Dan wordt u als eerste geïnformeerd.

Ontwikkelingen op groen

We richten ons op hedendaagse normen en we kijken vooruit. vvmonline.nl
Wij onderzoeken hoe groen te verbouwen, energie bewust te renoveren en welke mogelijkheden er zijn om in te spelen op de woon- en werk behoeften van nu. Zo zijn wij betrokken bij een project om afval uit onze renovatie projecten om te zetten naar groene energie. Goed voor het milieu en uiteindelijk voor uw energie kosten.

 

Geef een reactie